Om oss

Vad vi erbjuder dig och din fyrbenta bästa vän

Kellys Hundsalong etablerades år 2015. Vi som jobbar på salongen är alla passionerade hundälskare och våra utbildade hundfrisörer har gedigen erfarenhet av att klippa de flesta hundar.

Vi vill att din hund ska ha en härlig tid hos oss. Därför jobbar vi i team så att din pälskling får all den uppmärksamhet den förtjänar. Även när din hund väntar på sin tur eller är klar med sin behandling ser vi till att den blir väl omhändertagen.

Vi arbetar med mjuka metoder, positiv förstärkning och omfamnar alla hundar som om de vore våra egna. All ny personal, även de med lång erfarenhet, internutbildas för att leva upp till vår höga standard.

Välj utförare mellan

  • Senior Groomer -hundfrisör med över 10 års erfarenhet som även internutbildats hos oss
  • Team Kelly -Kelly är en del av behandlingen
  • Director´s Cut -Kelly utför hela behandlingen

I teamen hjälper trimassistent Elin till med kundbemötande, förberedande arbete och att ta hand om hundarna det där lilla extra.

Här nedan kan du läsa mer om vi som jobbar på salongen och våra erfarenheter. Varmt välkommen till Kellys Hundsalong och Kelly´s Dog Spa – dina salonger för hundtrim i Göteborg.

Hundens upplevelse
i fokus

Hundens upplevelse är vårt största fokus. Vi tar emot både hundar som är vana och ovana vid hundtrim, klippning och bad. Vi prioriterar alltid att din och din hunds upplevelse ska vara trygg och behaglig. Hör av dig till oss och bli bortskämd tillsammans med din hund!

Kontakt

Möt vårt team

Hundfrisör & ägare Kelly

Intresset för hundar väcktes under barndomen och redan som om åttaåring tog Kelly hand om en gatuhund. Kellys kärlek till hundar ledde till att hon började arbeta på olika hundsalonger i Asien sedan år 2006 och utbildade sig sedermera till hundfrisör. Där lärde hon sig bland annat att klippa hundar för hand, vilket ger mycket fina övergångar. Kelly har haft tio hundar, bland annat japansk spets, tax, golden retriever och flera shih tzu.

Utöver sin utbildning till hundfrisör har Kelly en kandidatexamen i mediastudier och kommunikation från det australiska Monash University. Hon talar dessutom inte mindre än fem språk – engelska, svenska, kantonesiska, mandarin och bahasa malaysia.

Hundfrisör Chun

Chun, som började sin karriär i Taiwan och Australien, har en gedigen erfarenhet av att arbeta med alla typer av hundar. Hon är utbildad hundfrisör och har även tidigare arbetat som assistent på en veterinärklinik. Sedan hon började på salongen 2019 har hon jobbat i nära team med Kelly. Chun har över tio års yrkeserfarenhet som hundfrisör. Hon är även matte till en charmig mellanpudel.

Verksamhetsansvarig & ägare Thomas

Thomas är utbildad lärare, men när förändringens nerv kickade in så lämnade han sitt trygga jobb och begav sig ut på en långresa i Asien. På sin resa träffade han Kelly och när han senare återvände till Göteborg kom chansen att få vara med att starta upp Kellys Hundsalong.

Idag innehar han rollen som alltiallo på salongen och kärleken till hundar bär han med sig både på jobbet och privat. Thomas är uppvuxen med en west highland white terrier och har även haft förmånen att få vara bonushusse till både en golden retriever och en shih tzu.

Hundfrisör Astrid

Astrid har över tio års erfarenhet av att arbeta på hundsalong och utbildade sig till hundfrisör i Taiwan. Hennes konstnärsådra har gett henne en kandidatexamen i Visual Communication Design som kommer perfekt till användning för dig som önskar en kreativ och mer utmanande hundklippning. Astrid är stolt matte till en dvärgpudel som flyttat med henne till Sverige. Vi är väldigt glada över att kunnat locka över henne till oss från sitt förra arbete i Sydney, Australien.

Trimassistent Elin

Elin har utbildat sig på naturbruksgymnasium med inriktning på hundar. Det föll sig naturligt att välja just den inriktningen eftersom hon är uppvuxen med hundar och alltid har haft ett stort hundintresse. Under gymnasieperioden fick Elin praktisera inom flera olika hundyrken och fick även praktisera här hos oss på Kellys Hundsalong.

Som många andra i vårt härliga team är Elin stolt hundägare till en mellanpudel samt två dansk-svenska gårdshundar. Tillsammans med sin pudel Maya, som väckte intresset för pälsvård, tränar hon agility, spår och lydnad.