Hundtrim för
våra fyrbenta vänner

Vid våra helklippningar så klipps all päls på kropp, ben och huvud. Behandlingen innehåller även ett härligt avslappnande bad med högkvalitativa produkter och pälsen fönas och kammas torr. Läs mer under hundbad

Samtliga klippningar utförs av professionella hundfrisörer med många års yrkeserfarenhet. Välj utförare av klippningen mellan team Kelly eller Senior Groomer. läs mer.

Vid bokning så uppger du om din hund behöver extra tid i behandling för extra pälsmängd, utredning av tovor eller känslighet.

Jämför vad som ingår i olika hundklippningar

Boka tid Hovås Boka tid Olskroken

Wash & Cut – NYHET

Wash & Cut är en klippning med kortare tid i behandling och därför till ett lite lägre pris. Utförs av erfarna hundfrisörer som är skickliga på att klippa fina former och lika mycket pussar och godis ingår som vid de andra klippningarna. Är pälsen välkammad så kan vi spara lite mer päls eller så klipper vi den helt kort. För dig som önskar en finare finish så väljer du istället Classic Cut.

Tillägg hundvårdstjänster 40% rabatt

Classic Cut – vår standardbehandling

Detta är en finare vardagsklippning eller formklippning och passar utmärkt för dig som vill ha det där lilla extra för din vovve. Vi lägger extra tid på att noggrant gå över och finputsa hela pälsen. Resultatet är en riktigt fin finish på både kropp och ansikte. Ofta önskas här våra Asian-Fusion inspirerade klippningar med söta teddybjörns ansikten där mycket saxskicklighet krävs. (Vår standardklippning sedan år 2015)

Kan väljas som short eller fluffy.

Tillägg hundvårdstjänster 40% rabatt

Puppy Cut

Klippningen anpassas helt efter din valp och dess päls. Med upplevelsen i centrum och mycket kärlek börjar vi bygga din valps trygghet att bli omhändertagen på hundsalong. Särskild hänsyn tas vid huvudklippning, kloklippning, badning och föning. Och var inte orolig, vi ser till att det valpiga och lite busiga utseendet bevaras.

Vi rekommenderar Puppy Cut vid cirka 4 månaders ålder.

Senior Cut

Är man en gammal dam eller herre vill man gärna få vila, bli klappad och att behandlingen inte drar ut på tiden. Då är Senior Cut ett utmärkt val. Här tar vi hänsyn till den äldre hunden och tar flera sköna pauser. Fokus ligger på att din hund har det bra snarare än att det blir estetiskt perfekt. Precis som i Basic Cut kanske det sticker ut några hårstrån efter klippningen men inget som upplevs ojämnt på håll.

Tillägg hundvårdstjänster 40% rabatt

Director´s Cut

Kelly är perfektionist i allt hon gör och har ett extra skarpt öga för små detaljer under själva hantverket och vid omhändertagandet när hon klipper din hund. Med stort tålamod och en lätt hand ser hon till att det blir ett fantastiskt resultat, varje gång.

Tillägg hundvårdstjänster 40% rabatt

Tillägg Hundbad Special

 

Wash & Cut


Classic Cut


Puppy Cut


Senior Cut

HUNDTRIM
Bad fön
Balsam
Grundlig borstning päls
Genomkamning päls
Tovutredning
Kloklippning
Ansning hår m. Trampdynor
Klippning hela päls kropp/ huvud
Finputs hela pälsen kropp/ huvud
Öronrengöring
Ansning hår inne i öronen
Hygientrim ljumske/ bak
Analsäcktömning
Inpackning
Jacuzzi/ ozone
Allergibad

Hundens upplevelse är vårt största fokus

Våra hundfrisörer klipper din vovve riktigt fin, alltid mer än bara rakning.
Vi gör hundens upplevelse till bästa möjliga.

Boka din tid på 073-500 04 42