Hundbad i Göteborg
för din bästa vän

Skäm bort din pälskling med en dag på hundspa! Hos oss blir din hund ompysslad av personal med mjuka händer som ser till att den får en riktigt härlig stund medan husse och matte uträttar ärenden.

I våra behandlingar ingår ett avslappnande bad med WildWashs högkvalitativa och miljövänliga produkter. Alla produkter är handgjorda på extrakt från växtriket med eteriska oljor. Det skapar en väldoftande produkt som både rengör din hund och som är snäll mot miljön.

Om du föredrar att vi använder ett doftfritt schampo är det bara att säga till när du lämnar din hund.

Tänk på att välja tillägg vid bokningen om din hund behöver extra tid i behandling för extra pälsmängd, utredning av tovor eller känslighet.

Jämför vad som ingår i olika hundbad

Boka tid Hovås Boka tid Olskroken

Wash & Go

Fräscha upp din fyrfota vän med ett härligt hundbad! Vi använder högkvalitativt schampo och balsam som innehåller särskilt utvalda naturliga eteriska oljor. Det mjukgörande balsamet, som både vårdar och motverkar tovor, innehåller sheasmör, kokosnöt samt rosenolja. Behandlingen avslutas med att pälsen torkas omsorgsfullt så att den blir fluffig, ren och len.

Tillägg hundvårdstjänster 40% rabatt

Wash & Brush

Den här behandlingen passar särskilt bra för hundar med lite mer päls. Vi borstar och kammar igenom pälsen ordentligt så att den blir riktigt len och fin. Här ingår samma härliga bad som i Wash & Go. Resultatet blir en päls som är enklare att underhålla plus att det förebygger tovor. En tovfri hund är en glad hund!

Tillägg hundvårdstjänster 40% rabatt

Mini Groom

Mini Groom är vår lilla all inclusive, utan pälsklippning. I den här behandlingen tvättar vi din hund med schampo och balsam, borstar igenom pälsen och klipper ögonpartiet inklusive luggen. Även hygientrimning och tassvård med kloklippning ingår – allt för din hunds välmående och hälsa. En perfekt behandling mellan trimningstillfällena för att hålla pälsen och tassarna i toppskick!

Tillägg hundvårdstjänster 40% rabatt

Deshedding/ ullkamning

Vi börjar underullsbehandlingen i badet för att din hund ska få en effektiv och avslappnande start på behandlingen. Därefter fönas pälsen torr samtidigt som den borstas och kammas igenom grundligt för att få bort så mycket underull som möjligt. Den här behandlingen är särskilt utformad för alla dubbelpälsade raser som exempelvis golden retriever, labrador, pomeranian, chihuahua, fransk bulldog och mops.

Tillägg hundvårdstjänster 40% rabatt

Tillägg Hundbad Special

Inpackning
Ozonbad/ Jacuzzi (endast Hovås)
Allergibad

Inpackning

För en päls len som silke och utseende som en showdog. Skyddar och reparera risig päls ytterligare. Ger grunden för att förebygga tovor.

Ozonbad-Jacuzzi

Lyxigt ozonbad med ”Milk SPA technology” som förebygger päls- och hudåkommor hos hundar. Det tillsatta ozonvattnet har en positiv effekt på såväl päls som hud och kan även användas för att behandla/ dämpa hudsjukdomar samt lindra allergiska reaktioner.

Allergibad

För irriterad hud eller allergiska besvär. Din hund får extra lång tid i badet med ett specialschampo som balanserar, återfuktar samt mjukgör torr och känslig hud. Badet har en lindrande och lugnande effekt på huden. Välj veterinär hygienprodukt med eller utan klorhexidin. Klorhexidin ger djuprengörande och antibakteriell effekt.

 

Wash & Go


Wash & Brush


Mini-groom


Deshedding

HUNDBAD
Bad fön
Balsam
Underullsbehandling bad
Grundlig borstning päls
Genomkamning päls
Tovutredning
Kloklippning
Ansning hår m. Trampdynor
Rundning av tassar
Puts ögonparti & lugg
Klipp ansikte/ huvud
Öronrengöring
Ansning hår inne i öronen
Hygientrim ljumske/ bak
Analsäcktömning
Inpackning
Ozonbad-Jacuzzi
Allergibad

Hundbad i Göteborg

På Kellys Hundsalong och Kelly´s Dog Spa i Göteborg erbjuder vi professionellt hundbad till din fyrbenta bästa vän. Vi är hundälskare precis som du och använder bara naturella och giftfria produkter av ​hög kvalité vid hundbad.

Boka din tid för hundbad på 073-500 04 42