Jobba med oss

Hundfrisör

Vi söker efter en positiv och noggrann hundfrisör, samt dig som vill utbilda dig till hundfrisör och redan är duktig på att bada och föna hundar för att komplettera vårat lilla team.

Kellys Hundsalong är ett av Göteborgs största hundtrim med tre i personal. Vi lägger extra tid på att hundarna ska ha en bra stund hos oss och att klippningarna blir riktigt fina.

Vi letar efter dig som arbetar med mjuka metoder, har ett stort tålamod och vill utvecklas vidare. Beroende på din tidigare erfarenhet och kunskap lägger vi upp passande arbetsuppgifter. Vi tänker oss en mjukare start med enklare arbetsuppgifter som hundbad och föning för att sedan byggas på. Hur många dagar du arbetar/ när du startar är flexibelt men minst 50%. Arbetsformen tänker vi oss att du har (eller startar) ditt eget företag och fakturerar oss för dina tjänster, men kan diskuteras.

Ansökningar endast via mail med bifogat personligt brev, cv och gärna bilder på hundar du klippt. Skicka din ansökan till:  info@kellyshundsalong.se

Ser med spänning fram emot att höra från dig!